Vill ni säkra en bokning med oss inför julen är det dags att kontakta oss nu. Anlita oss till julfestens underhållning eller ge bort ett jul-o-gram som en musikalisk julklapp! Kontakta oss på info@stockholmstarlight.se för mer information.

Vi är en gnistrande och svängig showkör med snyggt sound och kul repertoar! Glöm den traditionella bilden av en kör, det här är något helt annat! Stockholm Starlight består av ett 50-tal tjejer som sjunger 4-stämmig a capella (tenor, lead, baritone, bas). Vi sjunger rock, synt, pop, soul, jazz, schlager, barbershop m.m. och har ofta koreografi till våra låtar. I våra framträdanden bjuder vi på mycket glädje, känsla och energi!

Vi har stor ​erfarenhet av att sätta ihop underhållning till alla typer av event. Ge bort ett ”sång-o-gram” som en födelsedagspresent, julkort ”jul-o-gram” eller helt enkelt ett annorlunda sätt att säga ”tack”. Vi skräddarsyr den perfekta mixen av ​sång och underhållning till just din fest!​

Det går bra att boka hela eller delar av kören till företagsevenemang, fest eller andra tillställningar. Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vi anpassar körens storlek efter era önskemål. Stockholm Starlight finns i:

  • Small – 8 till 13 sångerskor. 
  • Medium – 14 till 25 sångerskor.
  • Large – 26 sångerskor upp till helkör (ca 50).

Vision: Stockholm Starlight är en lysande kör med kunskap, känsla och förmåga att stiltroget sjunga olika genrer – gärna med en twist. Vi underhåller och berör – tillsammans med publiken skapar vi något unikt. 

Hitta oss även på Eventmarket – Sveriges främsta event-, mötes- & upplevelseleverantörer! Välkommen till vår profilsida!

Eventmarket

eventmarket