Vi är en gnistrande och glittrande showkör som underhåller med musikalitet, stil och energi. Stockholm Starlight är en sprudlande showkör som sjunger 4-stämmig acapella som du aldrig hört förut!

På vår repertoar finns allt från pop och schlager till soul och barbershop. Vi gör firmafesten till ett musikaliskt äventyr samt höjer stämningen på ditt party med flera tonsteg. Vi mixar vårt program för att passa just dina önskemål!

I oktober 2015 tog vi guld i ”International Chorus competition” som är en tävling IABS (Irish Association of Barbershop Singers) anordnar varje år på Irland.

Stockholm Starlight startades 2003 och är medlemmar i Sweet Adelines International, den internationella organisationen för kvinnliga barbershopsångerskor, och ingår i dess nordiska region Nordic Light Region. I maj år 2018 tog vi en fjärdeplacering i Nordiska Mästerskapen i Karlstad, vilket var en bättre placering jämfört med år 2015 och 2019 då vi placerade oss på en femteplats.

Välkommen att höra av dig till oss via vår kontaktsida för att boka oss eller få veta mer.

Ni är sååå proffsiga. Ett extra plus är att det verkligen syns hur roligt ni har, det smittar av sig till publiken så fortsätt med det. Detta hade jag inte velat missa! /Catharina

♪ ♫

Förväntade mig kör men fick skönsjungande show i högt tempo – imponerande och underhållande! /Micke

♪ ♫

Ni är roliga, häftiga, snygga och till råga på allt sjunger ni bra också! Vissa har allt! /Johan