Stockholm Starlight är en glittrande showkör som underhåller med musikalitet, koreografi, stil och sprudlande energi. Vår repertoar innehåller allt från rock, synt, pop, soul och schlager till  skön barbershop. Vi sjunger 4-stämmig á cappella som du aldrig hört förut!

Vi mixar vårt program efter dina önskemål och bjuder på ett musikaliskt äventyr som höjer stämningen på din fest eller event med flera tonsteg!

Kören startades 2003 och är medlem i Sweet Adelines International, (SAI) som är den internationella organisationen för kvinnliga barbershopsångerskor och ingår iNordic Light Region #32  (NLR)

2015 tog vi guld i ”International Chorus Competition” på Irland, som Irish Association  Singers (IABS) anordnar varje år.  Vi har tävlat i NM 2015, 2018 och 2019. Planerade tävlingar 2020 och 2021 blev inställda pga Coronapandemin, liksom vårt deltagande i Spanska Mästerskapet  2020 i Calpe.

För att boka oss eller få mer information –  välkommen att klicka här:  kontaktsida

Ni är sååå proffsiga. Ett extra plus är att det verkligen syns hur roligt ni har, det smittar av sig till publiken så fortsätt med det. Detta hade jag inte velat missa! /Catharina

Förväntade mig kör men fick skönsjungande show i högt tempo – imponerande och underhållande! /Micke

Ni är roliga, häftiga, snygga och till råga på allt sjunger ni bra också! Vissa har allt! /Johan